1/6/2020 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ κας ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ κας ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ

Όσοι/ες φοιτητές/τριες επιθυμούν να εξεταστούν στα μαθήματα της κας Αβραμίδου, τόσο του εαρινού εξαμήνου (Αττική Κεραμική & Κλασική Αρχαιολογία: Ζητήματα) όσο και του χειμερινού εξαμήνου για τους/τις φοιτητές/τριες επί πτυχίω (Εισαγωγή στην Κλασική Αρχαιολογία & Το Βασίλειο των Οδρυσών) θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να εγγραφούν στο eclass του κάθε μαθήματος. Τα παραπάνω μαθήματα θα εξεταστούν αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας OPEN eclass.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ α) Διόνυσος και Ορφέας, β) Μυθολογίες Διονύσου και Ορφέα στη Θράκη, γ) Μυθολογίες με έμφαση στον Παρευξείνιο Χώρο

Όσοι φοιτητές/τριες επιθυμούν να εξεταστούν στα μαθήματα α) Διόνυσος και Ορφέας, β) Μυθολογίες Διονύσου και Ορφέα στη Θράκη, γ) Μυθολογίες με έμφαση στον Παρευξείνιο Χώρο παρακαλούνται να δηλώσουν τα στοιχεία τους (Ον/μο, Αριθμό Μητρώου, εξάμηνο φοίτησης, email ΚΑΙ μάθημα) στη Γραμματεία μέσω email: anaoumid@admin.duth.gr μέχρι τις 10/06/2020. Η υπεύθυνη της εξέτασης θα επικοινωνήσει με τους φοιτητές/τριες σχετικά με την ημερομηνία και τον τρόπο εξέτασης.