ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΡΙΕΣ


ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΡΙΕΣ:

  1. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ E-MAIL ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΣΤHN ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ E-CLASS ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΟΜΑΔΑ FACEBOOK ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ “ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΑ΄ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ”.
  2. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ/ΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ, ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΑΜΕΣΑ (ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4-10-2020) ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ FACEBOOK ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ,  ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 5-10-2020, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΗΡΤΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
  3. ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ SKYPE FOR BUSINESS, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΛΟΙ/ΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ PC Ή ΣΤΟ SMART PHONE  ΤΟΥΣ (APP) ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.
  4. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΙΝΑΙ: S.F. konstantinos I.A. Palaiologos
  5. ΣΠΕΥΣΑΤΕ!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

1990-1999, Σπούδασε με υποτροφία στο Κρατικό Πανεπιστήμιο Μόσχας ονόματι Μ. Β. Λομονόσοφ και έλαβε πτυχίο Ιστορίας-Αρχαιολογίας, Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό στην Αρχαία Ιστορία. Θέμα της διδ. διατρ.: "Ο αρχαίος ελληνικός αποικισμός στον Βόρειο Εύξεινο Πόντο κατά τον 7ο - πρώιμο 6ο αι. π.Χ.", υπό την εποπτεία των V. I. Kuzistchin, A. A. Maslennikov, Yu. G. Vinogradov. Διευρυμένη και βελτιωμένη έκδοσή της κυκλοφορήθηκε στην Οξφόρδη το 2005 ("Hellenic Colonization in Euxeinos Pontos: Penetration, Early Establishment and the Problem of the 'emporion' Revisited") στην σειρά British Archaeological Reports International Series, n. 1934. Έχει δημοσιεύσει αρκετά επιστημονικά (ξενόγλωσσα και ελληνικά) άρθρα και έχει επιμεληθεί 4 ξενόγλωσσους τόμους με αντικείμενο τις αρχαίες ελληνικές αποικίες στον Εύξεινο Πόντο υπό τον τίτλο "Ancient Greek Colonies in the Black Sea" (2 τόμοι, Thessaloniki, 2003. 2 τόμοι, Oxford, 2007) σε συνεργασία με τον Δ. Β. Γραμμένο και έναν τόμο για τα αρχαία λατρευτικά μνημεία στον Εύξεινο Πόντο ("Ancient Sacral Monuments in the Black Sea", Thessaloniki, 2010) σε συνεργασία με τον Alexander A. Maslennikov. Η τελευταία μονογραφία του υπό τον τίτλο "Όμηρος και Ανατολή στο σταυροδρόμι του Αιγαίου. Ιστορία, Αρχαιολογία, Μυθολογία", εκδόθηκε το 2018 από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος. Έχει μεταφράσει από τα ρωσικά 4 επιστημονικά βιβλία ιστορικο-αρχαιολογικού ενδιαφέροντος. Επιστημονικά ενδιαφέροντα: Αρχαία Ιστορία και Αρχαιολογία του Παρευξείνιου χώρου και της Ανατολικής Μεσογείου, Χεττιτική, Λουβική, Χουρριτική και Φρυγική γλώσσα και γραφή (σφηνοειδής και ιερογλυφική), Χεττιτική Ιστορία και Μυθολογία.