ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ TEDxDUTH


Δελτίο Τύπου

 

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 4ου TEDxDUTH, θα θέλαμε, ως οργανωτική Επιτροπή, να σας προσκαλέσουμε να παρευρεθείτε στο συνέδριο μας, το οποίο θα λάβει χώρα, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023, στην Κομοτηνή, με θέμα «Τα πάντα ρεί».

 Συγκεκριμένα, το φετινό TEDxDUTH 2023 θα διεξαχθεί στο κτίριο της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Εκπαίδευσης Δ.Π.Θ. (Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής) και ώρα 9 ΠΜ.

 Η εκδήλωση θα παρουσιαστεί από τον stand-up comedian, Γιώργο Χατζηπαύλου, και συμπεριλαμβάνει τρία sessions:

1) Diving into the Ripple effect με κύριους ομιλητές τον Sherif Bakarat, συνιδρυτή της Swaplanet, μιας καινοτόμου νεοφυούς επιχείρησης βιώσιμης μόδας, και την Νατάσα Βαφειάδου, δημοσιογράφο και εκδότρια της εφημερίδας «Παρατηρητής της Θράκης».

2) The Pulse of Progress με κύριους ομιλητές την Φαίη Μακαντάση, διευθύντρια Ερευνών στον ερευνητικό οργανισμό διαΝΕΟσις και τον Φώτη Ζανταλή, ο οποίος εργάζεται πάνω στο software testing και διατηρεί το κανάλι Tech to me About it στο YouTube.

3) Finding your Inner harmony με κύριους ομιλητές τον Φάνη Δέλλιο, δημιουργό, εμπνευστής του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου “Αρωγή 12+” και πρόεδρο του συλλόγου “Αρωγή 12+”. Την Μαρίνα Ντονοπούλου, η οποία εργάζεται στον Διεθνή Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό “Α21” με σκοπό την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων και και τον Μπάμπη Θεολόγη, πρώην κρατούμενο που πλέον αφιερώνει την ζωή του στους νέους της κοινωνίας.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του event θα υπάρχουν 6 Workshops υπό την επιμέλεια  των Alumil, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, της Κοιν.Σ.Επ «Actοἶδα», την εκπαιδευτικό του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Φιλαναγνωσία, Βασιλική Στρώλη, το Europe Direct και την ομάδα ρομποτικής Democritus Industrial Robotics.

Ακόμη κατά την έναρξη και την λήξη της εκδήλωσης θα ακολουθήσουν δύο Performances από την λυρίστρια Ευαγγελία Κοψαλίδου και το μουσικό συγκρότημα Jazzjamjar, αντίστοιχα.

Περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια μπορείτε να βρείτε στον εξής σύνδεσμο: https://lob.ee/tedxduth