Εκπαιδευτική εκδρομή στη Φιλιππούπολη, 17-18 Απριλίου 2024


Στο πλαίσιο των μαθημάτων τους οι διδάσκουσες κυρία Δημάση και κυρία Μάρκου και οι διδάσκοντες κύριος Βαλσαμίδης και κύριος Ριτζαλέος συνδιοργανώνουν εκπαιδευτική εκδρομή για τις φοιτήτριες και τους φοιτητές όλων των κατευθύνσεων, αποκλειστικά του Τμήματος, στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας στις 17-18 Απριλίου 2024. Η εκδρομή περιλαμβάνει πρόγραμμα ξεναγήσεων σε μνημεία, μουσεία και την Παλιά Πόλη αλλά και ελεύθερο χρόνο. Η τιμή αφορά το τουριστικό λεωφορείο και μία διανυκτέρευση σε μονόκλινο ή δίκλινο δωμάτιο ξενοδοχείου, μαζί με πρωινό, σε συνεργασία με το τουριστικό γραφείο Platon Tours στην Κομοτηνή (η τιμή υπολογίστηκε για τριάντα συμμετοχές).

Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 75 ευρώ

Τιμή σε μονόκλινο δωμάτιο: 91 ευρώ

Ανάλογα με τη συμμετοχή (περισσότερων ή λιγότερων ατόμων από τη βάση υπολογισμού του κόστους), θα υπάρξει μικρή ελάφρυνση ή επιβάρυνση και αυτή αφορά αποκλειστικά το κόστος μεταφοράς με το τουριστικό λεωφορείο (οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν εγκαίρως).

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι (ακόμα και όσοι κατέβαλαν την προκαταβολή) να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα:

https://forms.gle/XQWoRDPuQZQUHbqL7

Τέλος η προθεσμία καταβολής της προκαταβολής των 40 ευρώ λήγει την Παρασκευή 5 Απριλίου (μπορεί να καταβληθεί την Πέμπτη ή την Παρασκευή 2μμ-3μμ. στο γραφείο του κυρίου Ριτζαλέου στο 2ο όροφο).

Για διευκρινίσεις μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο: vritzale@bscc.duth.gr